Sponsoring

Wil je op een ludieke manier aandacht krijgen voor jouw merk, product, of bedrijf?

Dit is nog nooit gezien in Nederland, dus succes gegarandeerd. Wij kunnen onze boten laten bestickeren of geheel laten wrappen. Jouw bedrijfsnaam op de boot of de boot geheel in bedrijfskleur en van logo’s voorzien? Het kan allemaal.

Door de hoge snelheid waarmee gevaren wordt en de verschillende soorten water “zoet” of “zout” maken wij gebruik van een sticker/wrap die hiervoor speciaal ontwikkeld is.
Je kunt vervolgens aangeven waar er gevaren dient te worden en/of bij welk evenement. Uiteraard moet dit voldoen aan de regels en richtlijnen maar dan maken we ook jouw show tot een compleet succes.

Vraag naar de prijs en mogelijkheden via ons contact formulier.

Verkoop Informatie

SkyShark is de enige officiële dealer en importeur van de Seabreacher voor de Benelux. Een zeemonster als de Seabreacher is zoals een supercar op de weg. Degelijk en betrouwbaar, waar je ook vaart, alle ogen zullen op jou gericht zijn, alle hoofden zullen voor je omdraaien. Iedere machine wordt met de hand vervaardigd door puur vakmanschap, er is hier geen sprake van massaproductie. Het basismodel biedt veel opties en afwerkmogelijkheden, waardoor elk verkocht exemplaar uniek is en past bij je eigen persoonlijkheid.

Om de lucht maar gelijk te klaren, je zult diepe zakken moeten hebben om een machine als deze te bekostigen. Is het aftikken van een Ferrari of Lamborghini geen probleem, dan is een Seabreacher zeker binnen handbereik. Een basis model is er vanaf va. € 98.000, maar compleet afgeleverd inclusief aanhanger liggen de prijzen tussen de €115.000 en €160.000 inclusief BTW en invoerrechten.

 

Het verkoop traject in het kort.

 

FASE 1
Je wilt graag een Seabreacher aanschaffen en maakt een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek inclusief een ééndaagse cursus als piloot*. Fase 1 zal een dag in beslag nemen waarbij jij alle ins en outs over deze exclusieve machines te weten komt. Type, uiterlijk en de cockpit van jouw Seabreacher worden doorgesproken, er volgt een stukje theorie en we gaan de rest van de dag varen om ervaring op te doen in het besturen van een Seabreacher. De lunch tussen de middag is inbegrepen. De kosten voor deze 1-op-1 dag bedragen € 1500,- (vooruitbetaling) en worden in mindering gebracht op het aankoopcontract als er tot aanschaf wordt overgegaan.

* Let op! Wij bieden geen cursus voor het vaarbewijs, deze dien je al in je bezit te hebben en mee te nemen naar de 1-op-1 dag. Onze cursus is gespecialiseerd op het unieke gebruik en besturen van de Seabreacher.

FASE 2
De eerste opzet van jouw eigen Seabreacher wordt besproken en eventuele aanpassingen worden verwerkt. Pas als jij 100% achter jouw eigen design staat stellen wij het verkoopcontract op welke jij ondertekend en retourneert. Gefeliciteerd, de bouw van je persoonlijke Seabreacher kan beginnen.

FASE 3
Net als bij een nieuwbouwhuis wordt je Seabreacher in stappen vervaardigd waarbij bij iedere stap een deel van de kosten voldaan moet zijn om de productie naar de volgende stap te tillen. Wij hanteren een 2 stappen systeem waarbij iedere stap 50% van de totaal factuur is. De eerste stap zal in rekening worden gebracht om de bouw te starten, de laatste dient voldaan te worden bij oplevering voor transport. De totale productie- en aflevertijd ligt gemiddeld tussen de 3 en 4 maanden, uitzonderingen daargelaten.

FASE 4
Zodra jouw boot bij ons is afgeleverd wordt deze nog eens grondig geïnspecteerd en geregistreerd als motorboot. Een afspraak wordt gemaakt voor de officiële aflevering bij 1 van onze aangesloten locaties. Natuurlijk zal daar een fles champagne niet ontbreken om jouw persoonlijke zeemonster te dopen op een behouden vaart. Een tweede fles staat ook al koel, maar die is voor nadat jij je eerste ronde hebt gevaren. Ook op het water geldt de BOB-regel.

 

Er zijn 3 modellen Seabreachers, de X Y en Z.

 

SEABREACHER X
De X met het uiterlijk van een haai is het meest populaire model in de serie. Standaard uitgerust met een Rotax 1500cc 260pk (191kW) 4-takt supercharged motor, welke ook is up te graden naar een 1630cc 300pk (220kW) 4-takt supercharged motor voor nog meer vermogen. Wil je het uiterste uit jouw Seabreacher halen dan is er een mogelijkheid om hem zelfs naar 450pk te tunen door onze huis specialist Wim Essing (www.essingmotors.com). Wij bieden een ruim optie pakket om je haai van zowel techniek als gadgets te pimpen. Zelfs in de afwerking ben je vrij en kan je je creativiteit los laten. Ieder exemplaar wordt door professionele paintbrushers gespoten in de kleuren en het design dat je wenst.

SEABREACHER Y
Het Y model heeft het uiterlijk van een walvis. Standaard wordt de Y geleverd met een Rotax 260pk (191kW) motor en beschikt het over een rijk uitgerust optiepakket. De afwerking is net als bij de X door jezelf te bepalen.

SEABREACHER Z
Het nieuwe Z model is verkrijgbaar als dolfijn. Het unieke aan de Z is dat dit de eerste machine is die in staat is 360 graden te draaien over het water, doordat het een intrekbare snorkel heeft. Door deze mogelijkheid is de Z in staat nog meer capriolen uit te halen op het water. Net als de X en Y bied de Z ook standaard een Rotax motor en diverse opties en afwerkingsmogelijkheden.

Alle Europese modellen zijn standaard uitgerust met een 300pk motor!

Voor ieder model hierboven worden op maat gemaakte aanhangers vervaardigd geschikt naar Europese richtlijnen. Het te water laten en ophijsen gebeurt op de zelfde manier als bij een boot, met een (automatische) lier. De aanhanger wordt als optie aangeboden.

Ook voor onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben gecertificeerde monteurs in dienst die alle onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Wij raden aan om uw Seabreacher ieder jaar het gewenste onderhoud te laten ondergaan.

Specificatie overzicht

Specs Seabreacher X Seabreacher Y Seabreacher Z
Model Type Haai Walvis Dolfijn
Zitplaatsen 2 2 2
Motor Rotax 1630cc 4-takt benzine Rotax 1630cc 4-takt benzine Rotax 1630cc 4-takt benzine
Vermogen 300pk supercharged, intercooled 300pk supercharged, intercooled 300pk supercharged, intercooled
Tank Inhoud 52ℓ 52ℓ 52ℓ
Lengte 5,18 meter 5,24 meter 5,03 meter
Breedte 0,90 meter 1,06 meter 0,90 meter
Spanwijdte 1,90 meter 2,16 meter 1,98 meter
Gewicht 612 kilogram 657 kilogram 657 kilogram

 

Optiepakket Seabreacher X Seabreacher Y Seabreacher Z
Snorkel intrekbaar (360 graden rollen) nee nee standaard
Snorkel verlenging standaard standaard standaard
Snorkel camera optie optie standaard
Panoramisch dak optie optie optie
Airconditioning optie optie optie
VHF Radio optie optie optie
Audiosysteem + Iphone aansluiting + docking optie optie optie
LCD schermen voor en achter, vertoning live beelden snorkel camera optie optie optie
Speciale beugels voor lanceren via jacht of dock standaard standaard standaard
Aanhanger optie optie optie
Onderhoudscontract optie optie optie

Seabreacher X

De Seabreacher X is 1 van de meest geavanceerde boten die vandaag de dag gebouwd worden. Met zijn agressieve haaien lichaam schiet hij door het water als een torpedo. Onze Eu Seabreachers zijn allemaal standaard voorzien van een super charged 300PK motor. Het nieuwe omdraaibare stuwstraal mechanisme geeft hem nog meer de eigenschappen van de echte haai of dolfijn.

De kleinere stuurvlakken van het X-model geven de Seabreacher meer dynamische vaar eigenschappen en maken de boot meer speels, zodat hij zelfs sprongen uit het water kan maken van 90°  Het X model is gebouwd om alles uit de Seabreacher te halen.

STANDAARD:

Nieuwe shark style body
Omkeerbare jet nozzle voor verbeterde manouvreerbaarheid
Geprofileerd staartstuk en vleugels
Onderwater ramen. (gemonteerd in de bek van de haai)
Getinte drag boat style canopy

SPECIFICATIES:

Dubbel zitter
Rotax 1630cc 4 takt motor
300hp supercharged, intercooled lage uitstoot.
Brandstof 52 liter
Lengte: 5.18m
Breedte romp: 0.9m
Totale breedte: 1.9m
Gewicht ca: 615kg

OPTIES:

Haaienbek tekening
3D kieuwen
Snorkel verlenging
VHF Radio
Panoramische bubbel canopy
Afdekhoes
Trailer
Airbrushing naar wens
Sterke hijs ogen om de boot  in en uit het water te tillen vanaf bijvoorbeeld een jacht

Seabreacher Y

De nieuwe Orca Seabreacher boot is bijna een exacte kopie van de echte Orca, inclusief enkele orca geinspireerde eigenschappen. Zo is er een werkend spuitgat boven op de boot gemonteerd zodat je een waterstraal omhoog kan spuiten, maar bijvoorbeeld ook een niet van echt te onderscheiden walvisstaart. De Seabreacher Y eu is standaard uitgerust met een super charged 300pk motor. Door de bubbelvormige canpy hebben passagiers een panoramische blik op de buitenwereld.

STANDAARD:

Nieuw model orca body
Grote walvis staart, grotere rugvin, grotere vinnen, spuitgat
Fully vectored jet nozzle for increased maneuverability
Getinte panoramische bubbel canopy
Standaard orca kleuren schema

SPECIFICATIES:

Dubbelzitter
Rotax 1630cc 4 takt motor 300pk supercharged
Lage uitstoot
Brandstof capaciteit 52L
Lengte: 5.24m
Breedte romp: 1.06m
Totale breedte: 2.16m
Gewicht ca. 657.71kg

OPTIES:

Snorkel verlenging
VHF Radio
Gepersonaliseerde afdekhoes
Trailer
Airbrushing naar wens
Sterke hijs ogen om de boot in en uit het water te tillen vanaf bijvoorbeeld een jacht

Seabreacher Z

Het Z model Seabreacher is de eerste Seabreacher met een intrekbare snorkel. Dit geeft de boot de mogelijkheid om op grote snelheid 360° om zijn as te draaien. Het Z model welke het oudere J model vervangt, heeft de vriendelijke uitstraling van een dolfijn en kan bijna dezelfde kunsten uitvoeren die een echte dolfijn ook kan maken. Dit nieuwe model gaat in de toekomst ook standaard uitegrust worden met de 300pk sterke super charged motor. Als je 1 van de meest extreme machines wil die er op dit moment op de markt zijn dan is het Z model jouw keuze.

STANDAARD:

Dubbelzitter
Bubbel panoramische canopy
Marine grade stereo systeem and bluetooth
Gepersionaliseerde poeder coating hardware

SPECIFICATIES:

enkel of dubbel zitter
Rotax 1500cc 4 takt motor
260hp Supercharged
Erg stil lage uitstoot
Lengte: 5.03m
Breedte: 0.9m
Totale breedte: 1.98m
Gewicht ca.: 657.71kg
Brandstof capaciteit 52L

OPTIES:

Op snorkel gemonteerde camera live beeld in de cockpit
Onder water ramen
Snorkel verlenging
VHF Radio
Gepersionaliseerde afdekhoes
Gepersionaliseerde trailer
Airbrushing naar wens
Sterke hijsogen om de boot makkelijk in en uit het water te takelen vanaf bijvoorbeeld een jacht