Corona Maatregelen


24-03-2020

In verband met de aanhoudende Corona crisis hebben wij besloten tot een tijdelijke stop m.b.t. de verkoop en verzilvering van onze Riders Pass Tickets. We leven in een onzekere tijd welke elke dag anders is en het uiterste van onze ondernemersgeest vraagt. Voor de continuïteit van Skyshark is deze maatregel op dit moment helaas de enige juiste weg.

Voor iedereen die momenteel al een rit gepland heeft staan breekt ook een onzekere tijd aan, dit zijn wij ten zeerste bewust en zullen er alles aan doen om dit in goede banen te leiden. De garantie die wij alvast kunnen geven is dat alle geboekte ritten welke geen doorgang kunnen vinden kosteloos verplaatst worden, al dan niet onder bepaalde voorwaarde van derde partijen. Hoe we dit precies gaan invullen is op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Betrokkenen worden uiteraard via email ingelicht en voor het algemene Corona Nieuws hou je de Agenda op de Home pagina in de gaten.

BELANGRIJK!
Heb jij een kadobon/voucher van ons of van een wederverkoper (o.a. Surprise Factory, Belevenissen, DagjeWeg) welke verloopt binnen nu en 01-07-2020 (wij houden ruim aan hier), neem dan contact met ons op. Per individuele situatie kunnen we dan bekijken hoe we hier verlenging op aan gaan vragen.
Kruidvat Vouchers die tijdens de Schrikkelsale Aktie (29-02-2020) zijn verkocht kunnen dit hele seizoen nog ingewisseld worden. Afhankelijk van deze Corona crisis duur geld ook hier de regel dat jijzelf VOOR het einde van dit seizoen (medio september) contact met ons op dient te nemen zodat wij per individueel geval kunnen kijken naar verlenging.


Riders Pass Tickets


Heb je een cadeaubon gekregen afkomstig van ons of één van onze partnerverkopers
o.a. Surprise Factory, Belevenissen.nl, etc.
Scrol dan iets naar onder en vul het formulier in bij “Vouchers Verzilveren”.

Vouchers Verzilveren

Kadobon Bestellen


Om in deze barre tijd toch nog een beetje vrolijkheid te kunnen creëren blijft de optie om een kadobon te bestellen open staan. We hebben het nog niet gepromoot, maar de fysieke kadobonnen zijn sinds dit jaar van extra hoge kwaliteit. Voor de kenners: A5 formaat van 400 grams papier, hoogglans met een coating (spotvernis) waardoor de afgebeelde Skyshark diepte impact maakt. Verzonden in een matzwarte envelop. De opdracht aan de drukker was een WOW-factor te bewerkstelligen en die is zeer goed gelukt al zeggen wij het zelf.

Ons doel was en is natuurlijk de voorpret bij de gelukkige ontvanger los te weken, maar waarom gun je jezelf niet zo’n bon?
Geef het een prominent plekje in huis en fantaseer vast hoe het zal zijn om na deze hele Corona crisis helemaal los te gaan… That’s Jawsome!


Annuleren