Corona Boekingen Herplannen

Poehee! Dat was balen. Je rit was geannuleerd door de Corona crises, maar gelukkig bieden wij hier een mogelijkheid om een nieuwe afspraak in te plannen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan hier jouw geannuleerde Riders Pass Ticket inwisselen tegen een gloed nieuwe. Het actuele vaarschema vind je hieronder, zit er momenteel geen geschikte dag en/of tijdslot voor jou bij, wij voegen met regelmaat nieuwe datums en tijden toe. Hou wel de geldigheid van jou geannuleerde Riders Pass Ticket in de gaten, je dient deze uiterlijk in 2021 te verzilveren. Wacht dus ook weer niet te lang, anders is die straks naar de haaien!

Corona Maatregelen

Momenteel zijn er geen maatregelen van kracht. Dit kan eenzijdig vanuit overheidswege lopende het jaar worden aangepast/ingevoerd. Wij zullen dit kader gebruiken om eventuele ingevoerde maatregelen te publiceren. Diegene die al hebben geboekt worden per email op de hoogte gehouden.

1

Check het kaartje hieronder om erachter te komen waar wij varen. Met deze topografische kennis opzak scroll je iets naar onder om de vaaragenda te bekijken.

Nieuws Update
16-04-2022

Vandaag was de aftrap van ons nieuwe vaarseizoen en wat een feest was dat. Niet alleen het mooie weer speelde mee, ook het enthousiasme van de Thrill Seakers die wij weg mochten varen deed ons veel goed. Wat is het toch fijn om weer open te zijn.

Ook zin om een keertje mee te varen en de rit van je leven te beleven? Kijk dan eens hieronder in de agenda voor een geschikte dag en wellicht zit jij ook binnenkort bij ons in de haai. Ervaring van afgelopen jaren heeft ons geleerd dat het soms heel snel kan gaan, dus voorkom teleurstelling en boek op tijd.

Mocht de dag dat je wilt varen toch zijn uitverkocht of je wilt voor meer personen boeken maar er zijn niet genoeg tijdsloten beschikbaar? Je kunt ons altijd contacteren via email of telefoon. Wij garanderen niks, maar misschien dat we nog iets voor je kunnen betekenen.

Wij zien ernaar uit jou dit seizoen te verwelkomen in het Zeeuwseland.
Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Het Sky🦈 Team

2

Nu je weet waar wij varen kun je in de agenda hieronder de actuele vaardata terugvinden. Gebruik de filter optie om op een specifieke dag te filteren.

3

Je hebt een beschikbare vaardag gevonden? Dan gaan we nu starten met het boekingsproces. Tijdens het boeken van jouw Riders Pass Ticket geef je de vaardatum in en de beschikbare tijdsloten komen tevoorschijn.

Maak jou rit helemaal onvergetelijk met onze Toppings, bekijk het aanbod hieronder.