Lidl Logo

Dagje Weg
Voucher Verzilveren

Gefeliciteerd! Je bent de trotse eigenaar van een DagjeWeg Voucher en dat vinden wij Jawsome! Hopelijk ben jij klaar om de Experience van je leven te boeken, want hier gaan we jouw DagjeWeg Voucher inwisselen tegen een kneiter harde rit… of milder, want dat kan natuurlijk ook. Zit er momenteel geen geschikte dag en/of tijdslot voor jou bij, hou dan de website in de gaten want deze worden regelmatig aangevuld. Loopt de geldigheid van jouw Voucher ten einde? Neem dan contact met ons op, want ook wij zouden het zonde vinden als deze Voucher naar de haaien zou gaan.

Ondanks de versoepelingen per 26-Juni-2021 hanteren wij uit veiligheidsoverwegingen voorlopig nog onderstaande Corona maatregelen.

Geldende Corona Maatregelen

- Heb je zelf klachten blijf dan thuis en laat het ons tijdig weten, maximaal 48 uur voor je geplande rit.
- Iedereen die meevaart ouder dan 12 jaar zal een mondkapje moeten dragen tijdens de rit.
- Iedereen die meevaart zal de handen voor de rit moeten desinfecteren met de aanwezige desinfectie.
- Mensen die meekomen zullen op de kade moeten blijven en mogen de aanlegsteiger niet betreden.
- Houdt 1,5 meter afstand waar mogelijk.
- Bij de Topping Photo Package/Veiligheidsbootje is het maximale aantal dat mee mag varen vastgesteld op 1 persoon.

1

Check het kaartje hieronder om erachter te komen waar wij varen. Met deze topografische kennis opzak scroll je iets naar onder om de vaaragenda te bekijken.

Nieuws Update
30-09-2021

Helaas zijn alle ritten voor Seizoen 2021 uitverkocht. Al met al hebben wij ondanks de aanpassingen gedurende 2021 omtrent COVID-19 een heel fijn seizoen mogen draaien met lieve enthousiaste mensen. Waarvoor dank!

De Skyshark gaat na zijn laatste rit in groot onderhoud en wordt helemaal gereed gemaakt voor ons nieuwe vaarseizoen in 2022. Deze zal medio Maart/April van start gaan en is boekbaar vanaf begin Januari. Corona zal dan nog niet weg zijn, maar hopelijk blijven de versoepelingen van kracht zodat wij mogen varen en mensen blij maken.

Wij wensen iedereen een goede gezondheid toe en hopelijk zien we jou volgend jaar,

Het Sky🦈 Team

2

Nu je weet waar wij varen kun je in de agenda hieronder de actuele vaardata terugvinden. Gebruik de filter optie om op een specifieke dag te filteren.

3

Je hebt een beschikbare vaardag gevonden? Dan gaan we nu starten met het boekingsproces. Tijdens het boeken van jouw Riders Pass Ticket geef je de vaardatum in en de beschikbare tijdsloten komen tevoorschijn.

Maak jou rit helemaal onvergetelijk met onze Toppings, bekijk het aanbod hieronder.