Rit Herplannen

Poehee! Dat was balen. Je rit was geannuleerd, maar gelukkig bieden wij hier een mogelijkheid om een nieuwe afspraak in te plannen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan hier jouw geannuleerde Riders Pass Ticket inwisselen tegen een gloed nieuwe. Het actuele vaarschema vind je hieronder, zit er momenteel geen geschikte dag en/of tijdslot voor jou bij, wij voegen met regelmaat nieuwe datums en tijden toe. Hou wel de geldigheid van jou geannuleerde Riders Pass Ticket in de gaten, je dient binnen 1 jaar vanaf de oorspronkelijke vaardatum een nieuwe rit in te plannen. Wacht dus ook weer niet te lang, anders is die straks naar de haaien!

Dan nog even iets over het Corona virus, dat is toch wel een dingetje, hierdoor zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen en is misschien nog niet iedere vaarlocatie beschikbaar. In de gele met rood geblokte kaders hieronder vind je meer informatie met betrekking tot Covid-19.

(Tijdelijke) Corona Maatregelen

Onze heropening is natuurlijk geen vanzelfsprekendheid, hier ligt een heel protocol aan veiligheidsmaatregelen ten grondslag. Het lijkt er misschien op dat Corona alweer achter ons ligt, maar niets is minder waar, dus alle voorzichtigheid is dus geboden. Wij vragen jullie daarom om begrip met de ingestelde maatregelen hieronder, zodat ook wij ons steentje bijdragen aan het uitbannen van dit virus.

- Heb je zelf klachten of ben je de afgelopen 2 weken bij iemand in de buurt geweest met klachten, blijf dan thuis en laat het ons even weten.
- Iedereen die meevaart zal een mondkapje krijgen en deze moeten dragen tijdens de rit.
- Iedereen die meevaart zal handschoenen krijgen en deze moeten dragen of de handen voor en na de rit desinfecteren met de aanwezige desinfectie.
- Mensen die meekomen zullen op de kade moeten blijven en mogen de aanlegsteiger niet betreden.
- Houdt 1,5 meter afstand waar mogelijk.
- Bij de Topping Photo Package/Veiligheidsbootje is het maximale aantal dat mee mag varen vastgesteld op 1 persoon.

1

Dit Google Maps kaartje geeft visueel de 4 locaties (Tholen, Willemstad, Hellevoetsluis en Culemborg) weer waar wij onze Skyshark met regelmaat loslaten.

Corona update voor 2020
Tholen Open

Wij staan erom bekend onze Experience aan te bieden op meerdere locaties in het land, maar door het Corona virus en de wettelijke gevolgen hiervan is het tot heden lastig om toestemming te krijgen bij iedere afzonderlijke gemeente/veiligheidsregio. Iedere regio bepaald zelf hoe zij omgaan met de regels. Per 1 juli zijn er weer versoepelingen geweest en wij hadden goede hoop dat naast Tholen goedkeuring voor de overige locaties geen probleem meer zou opleveren, helaas zijn al onze aanvragen wederom afgewezen. Voor vaarseizoen 2020 heeft dit geleid dat wij dit jaar alleen nog maar in Tholen actief zullen zijn. Wat de ontwikkelingen in 2021 zullen zijn blijft voor ons ook een raadsel, maar wij houden goede hoop.

* Tholen ligt net over de provinciegrens van Noord-Brabant en ongeveer 10km van Bergen op Zoom.

Einde vaarseizoen 2020 nadert
Zaterdag 14 November laatste vaardag

datum: 16-08-2020

Hoewel het nog volop zomer is tijdens dit schrijven zijn we voor onze boekingsagenda toch al aangekomen bij oktober/november. Hou er rekening mee dat ritten gepland na september een hogere kans hebben om geannuleerd te worden, dit omdat de herfst soms nogal venijnig kan zijn. Mocht dit het geval zijn bij jou boeking, ontvang je vanuit ons uiteraard een uitnodiging om jou rit het volgende seizoen in te plannen.

Dit jaar nog meevaren? Wacht niet te lang, de laatste beschikbare plekken vullen zich in razend tempo op!

2

Nu je weet waar wij varen kun je in de agenda hieronder de actuele vaardata en locaties terugvinden. Gebruik de filter optie om op specifieke locaties of vaardagen te filteren. Helaas kunnen wij onze vaardata niet evenredig verdelen over al onze locaties. Is jouw voorkeurslocatie niet beschikbaar? Neem dan contact met ons op om te informeren of deze nog beschikbaar komt later in het seizoen.

3

Je hebt een locatie en beschikbare dag gevonden? Dan gaan we nu starten met het boekingsproces. Tijdens het boeken van jouw Riders Pass Ticket dien je de locatie en datum in te geven wanneer je wilt varen en de beschikbare tijdsloten komen tevoorschijn.

Maak jou rit helemaal onvergetelijk met onze Toppings, bekijk het aanbod hieronder.