Rit Herplannen

Poehee! Dat was balen. Je rit was geannuleerd, maar gelukkig bieden wij hier een mogelijkheid om een nieuwe afspraak in te plannen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan hier jouw geannuleerde Riders Pass Ticket inwisselen tegen een gloed nieuwe. Het actuele vaarschema vind je hieronder, zit er momenteel geen geschikte dag en/of tijdslot voor jou bij, wij voegen met regelmaat nieuwe datums en tijden toe. Hou wel de geldigheid van jou geannuleerde Riders Pass Ticket in de gaten, je dient binnen 1 jaar vanaf de oorspronkelijke vaardatum een nieuwe rit in te plannen. Wacht dus ook weer niet te lang, anders is die straks naar de haaien!

Fasten Your Seatbelts

Weet jij heel zeker dat je afgeschoten wilt worden als een torpedo? Door het water denderen met maarliefst 100KM/H? Rondtollen, draaien en sprongen maken? Dan is het tijd om hieronder je ticket te bestellen...

P.S. Vergeet niet een schone onderbroek mee te nemen 😈

1

Check het kaartje hieronder om erachter te komen waar wij varen. Met deze topografische kennis opzak scroll je iets naar onder om de vaaragenda te bekijken.

De Strandjutter
01-02-2024

Nu de dagen weer lengen begint het toch weer te kriebelen, TIJD OM OPEN TE GAAN!!!

Althans de boekingen, het is nog iets te fris om nu al te varen. De eerste officiële vaardag die open staat op de website is zaterdag 20 April. Het aantal beschikbare dagen en tijden zal in de aanloop naar de officiële startdatum van dit seizoen telkens worden uitgebreid.

Mocht de dag dat je wilt varen toch zijn uitverkocht of je wilt voor meer personen boeken maar er zijn niet genoeg tijdsloten beschikbaar? Je kunt ons altijd contacteren via email of telefoon. Wij garanderen niks, maar misschien dat we nog iets voor je kunnen betekenen.

Wij zien ernaar uit jou deze zomer te verwelkomen in het Zeeuwseland.
Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Het Sky🦈 Team

2

Nu je weet waar wij varen kun je in de agenda hieronder de actuele vaardata terugvinden. Gebruik de filter optie om op een specifieke dag te filteren.

3

Je hebt een beschikbare vaardag gevonden? Dan gaan we nu starten met het boekingsproces. Tijdens het boeken van jouw Riders Pass Ticket geef je de vaardatum in en de beschikbare tijdsloten komen tevoorschijn.

Maak jou rit helemaal onvergetelijk met onze Toppings, bekijk het aanbod hieronder.