Rit Herplannen

Poehee! Dat was balen. Je rit was geannuleerd, maar gelukkig bieden wij hier een mogelijkheid om een nieuwe afspraak in te plannen. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. We gaan hier jouw geannuleerde Riders Pass Ticket inwisselen tegen een gloed nieuwe. Het actuele vaarschema vind je hieronder, zit er momenteel geen geschikte dag en/of tijdslot voor jou bij, wij voegen met regelmaat nieuwe datums en tijden toe. Hou wel de geldigheid van jou geannuleerde Riders Pass Ticket in de gaten, je dient binnen 1 jaar vanaf de oorspronkelijke vaardatum een nieuwe rit in te plannen. Wacht dus ook weer niet te lang, anders is die straks naar de haaien!

Corona Maatregelen

Momenteel zijn er geen maatregelen van kracht. Dit kan eenzijdig vanuit overheidswege lopende het jaar worden aangepast/ingevoerd. Wij zullen dit kader gebruiken om eventuele ingevoerde maatregelen te publiceren. Diegene die al hebben geboekt worden per email op de hoogte gehouden.

1

Check het kaartje hieronder om erachter te komen waar wij varen. Met deze topografische kennis opzak scroll je iets naar onder om de vaaragenda te bekijken.

Feit of Fabel
28-10-2022

Een veel gestelde vraag aan onze piloten is: Als de boot over het water stuitert, hoe erg zijn die klappen?

Dat je er niks van voelt kunnen we uiteraard niet zeggen, maar vanaf de kade ziet het er erger uit dan het is. Dit krijgen wij ook regelmatig terug te horen van de mensen die wij hebben weggevaren “Dat viel reuze mee” is een veelgehoorde opmerking. Onze piloten doen al jaren dit werk, met soms wel meer dan 10 ritten achter elkaar, mocht het echt erg zijn dan hielden zij het ook niet zolang vol.

Mocht de dag dat je wilt varen toch zijn uitverkocht of je wilt voor meer personen boeken maar er zijn niet genoeg tijdsloten beschikbaar? Je kunt ons altijd contacteren via email of telefoon. Wij garanderen niks, maar misschien dat we nog iets voor je kunnen betekenen.

Wij zien ernaar uit jou deze zomer te verwelkomen in het Zeeuwseland.
Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Het Sky🦈 Team

2

Nu je weet waar wij varen kun je in de agenda hieronder de actuele vaardata terugvinden. Gebruik de filter optie om op een specifieke dag te filteren.

3

Je hebt een beschikbare vaardag gevonden? Dan gaan we nu starten met het boekingsproces. Tijdens het boeken van jouw Riders Pass Ticket geef je de vaardatum in en de beschikbare tijdsloten komen tevoorschijn.

Maak jou rit helemaal onvergetelijk met onze Toppings, bekijk het aanbod hieronder.