Surprise Factory Logo

Surprise Factory
Cheque Verzilveren

Gefeliciteerd! Je bent de trotse eigenaar van een Surprise Factory Cheque en dat vinden wij Jawsome! Hopelijk ben jij klaar om de Experience van je leven te boeken, want hier gaan we jouw Surprise Factory Cheque inwisselen tegen een kneiter harde rit… of milder, want dat kan natuurlijk ook. Zit er momenteel geen geschikte dag en/of tijdslot voor jou bij, hou dan de website in de gaten want deze worden regelmatig aangevuld. Loopt de geldigheid van jouw Cheque ten einde? Neem dan contact met ons op, want ook wij zouden het zonde vinden als deze Cheque naar de haaien zou gaan.

Ondanks de versoepelingen per 26-Juni-2021 hanteren wij uit veiligheidsoverwegingen voorlopig nog onderstaande Corona maatregelen.

Geldende Corona Maatregelen

- Heb je zelf klachten blijf dan thuis en laat het ons tijdig weten, maximaal 48 uur voor je geplande rit.
- Iedereen die meevaart ouder dan 12 jaar zal een mondkapje moeten dragen tijdens de rit.
- Iedereen die meevaart zal de handen voor de rit moeten desinfecteren met de aanwezige desinfectie.
- Mensen die meekomen zullen op de kade moeten blijven en mogen de aanlegsteiger niet betreden.
- Houdt 1,5 meter afstand waar mogelijk.
- Bij de Topping Photo Package/Veiligheidsbootje is het maximale aantal dat mee mag varen vastgesteld op 1 persoon.

1

Check het kaartje hieronder om erachter te komen waar wij varen. Met deze topografische kennis opzak scroll je iets naar onder om de vaaragenda te bekijken.

Nieuws Update
26-08-2021

Nu de zomervakantie ten einde komt, knallen wij gewoon door het najaar in met de Skyshark. Bij het toevoegen van deze nieuwe vaardagen, met de herfstvakantie in oktober in het bijzonder, daalt toch wel het besef in dat de winterstop helaas steeds dichterbij komt.

Vooralsnog staan momenteel de laatste vaardata van dit seizoen online. Eind september zullen we de knoop doorhakken of het mogelijk gaat zijn om 2 of 3 zaterdagen in november toe te voegen. Maar besef wel dat de kans op slechter weer steeds groter wordt en dus ook de kans dat we moeten annuleren.

*** NIEUW *** Meevaren op korte termijn is ook mogelijk als jullie met minimaal 4 personen zijn die willen boeken op een doordeweekse dag/avond.
Neem hiervoor contact met ons op!

We zien ernaar uit jou deze nazomer te verwelkomen in het Zeeuwseland.
Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Het Sky🦈 Team

2

Nu je weet waar wij varen kun je in de agenda hieronder de actuele vaardata terugvinden. Gebruik de filter optie om op een specifieke dag te filteren.

3

Je hebt een beschikbare vaardag gevonden? Dan gaan we nu starten met het boekingsproces. Tijdens het boeken van jouw Riders Pass Ticket geef je de vaardatum in en de beschikbare tijdsloten komen tevoorschijn.

Maak jou rit helemaal onvergetelijk met onze Toppings, bekijk het aanbod hieronder.