Nationale Postcode Loterij Logo

Voordeelagenda
Nationale Postcode Loterij

De Postcode Loterij trakteert en je hebt ons gevonden in de nieuwste uitgave van de Voordeelagenda. Een Skyshark Experience met een fikse korting! Hopelijk ben jij klaar om de Experience van je leven te boeken, want hier gaan we jouw Kortingscoupon inwisselen tegen een kneiter harde rit… of milder, want dat kan natuurlijk ook. Zit er momenteel geen geschikte dag en/of tijdslot voor jou bij? Wij voegen met regelmaat nieuwe datums en tijden toe. Hou wel de geldigheid van jou Kortingscoupon in de gaten, want wacht ook weer niet te lang, anders is die straks naar de haaien!

Dan nog even iets over het coronavirus, dat is toch wel een dingetje, hierdoor zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen. In de gele met rood geblokte kaders hieronder vind je meer informatie met betrekking tot COVID-19.

Geldende Corona Maatregelen

- Heb je zelf klachten of ben je de afgelopen 2 weken bij iemand in de buurt geweest met klachten, blijf dan thuis en laat het ons even weten.
- Iedereen die meevaart zal een mondkapje krijgen en deze moeten dragen tijdens de rit.
- Iedereen die meevaart zal handschoenen krijgen en deze moeten dragen of de handen voor en na de rit desinfecteren met de aanwezige desinfectie.
- Mensen die meekomen zullen op de kade moeten blijven en mogen de aanlegsteiger niet betreden.
- Houdt 1,5 meter afstand waar mogelijk.
- Bij de Topping Photo Package/Veiligheidsbootje is het maximale aantal dat mee mag varen vastgesteld op 1 persoon.

1

Check het kaartje hieronder om erachter te komen waar wij varen. Met deze topografische kennis opzak scroll je iets naar onder om de vaaragenda te bekijken.

Nieuws Update
09-04-2021


Op 3 April is ons seizoen 2021 gestart.

Ook dit jaar zal nog gepaard gaan met de nodige maatregelen die door de overheid zullen worden besloten. Zo is bij ons op dit moment de mondkapjesplicht en de anderhalve meter maatregel van toepassing. Al onze corona maatregelen staan op de ticketpagina uitgelicht.

Wij zien er naar uit jou dit seizoen te verwelkomen.
Wij zijn er klaar voor, jij ook?

2

Nu je weet waar wij varen kun je in de agenda hieronder de actuele vaardata terugvinden. Gebruik de filter optie om op een specifieke dag te filteren.

3

Je hebt een beschikbare vaardag gevonden? Dan gaan we nu starten met het boekingsproces. Tijdens het boeken van jouw Riders Pass Ticket geef je de vaardatum in en de beschikbare tijdsloten komen tevoorschijn.

Maak jou rit helemaal onvergetelijk met onze Toppings, bekijk het aanbod hieronder.